Hvorfor skal du vælge Collagen fra foreverliving ?

-Collagen hjælper med muskelvækst og reparation.

-Collagen fremmer sund hud, hår og negle.

-Collagen fremmer sunde led.

-Collagen kan fremme fordøjelsesundheden

Anbefalet pris 440 kr

Volumen 60 tabletter ( 29 g )

Skønhed indefra

Hudens eget kosttilskud indeholder hydrolyseret marinekollagen og C-vitamin, der bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hun. Indeholder også saftkoncentrat fra cantaloupmelon, hvedeekstrakt med ceramider og biotin, der bidrager til at bevare normalt hår og normal hud.

Til hvem ?

Kollagen som kosttilskud er en trend lige nu. Collagen complex er velegnet til alle, specielt dem der er interesseret og ønsker at pleje huden bedst muligt.

Plej din hud – indefra og ud

vi ved alle, at skønhed ikke kun handler om det ydre.

Forevers moderne kosttilskud med kollagen, ceramidier, melon, C-vitamin og biotin hjælper dig til at fokusere på en sund hud fra flere aspekter. Collagen complex fokuserrer nemlig på huden – indefra og ud.

Med kollagen

Kollagen er et af de proteiner, der opbygger vores hud. Kollagenproduktionen reduceres, efterhånden som vi bliver ældre. Det beyder, at hudens stabilitet reduceres, og rynker og fine linjer opstår. Hydrolyseret marinekolllagen er den vigtigste ingrediens i collagen complex. Hydrolyseret betyder, at kollagenet allerede er nedbrudt ved hjælp af en proces, der kaldes hydrolyse. Proteinet bliver nedbrudt til mindre stykker, og det er derfor lettere og hurtigere for kroppen at optage kollagenet.

Vigtige Vitaminer

Collagen complex indeholderogså saftkoncentrat fra en specifik sort canloupmelon, der udenlukkende dyekes i frankrig. Her er C – vitamin, der både hjælper til at reducere træthed og udmattelse og bidrager til normal kollagendannelse, der fremmer hudens normale funktion, Der er også tilsat biotin( B7 – vitamin), da det bidrager til at bevare normalt hår og normal hud.

Og ceramider

En af hovedinggredienserne i collagen complex er desuden hvedeekstrakt med ceramider. Ceramider er lipidmolekyler, der findes i cellemembranen i vores celler. Ceramidniveauerne falder med alderen, og det anses for at være en af årsagerne til, at huden opleves tørrere, når man bliver ældre.

Glutenfri

Selv om collagen complex indeholder ceramider fra hved, klassificeres produktet som glutenfri. det skyldes, at caermiderne ekstraheres ved hjælp af en unik, patenteret proces , der fjerner gluten. Strenge kvalitetskontroller og regelmæssige tests udføres for at sikre dette, og målværdien ligger altid langt under grænseværdien på 20 mg gluten/kg.